Merabalar arkadaşlar aklımda yenialacağım gitar hakkında planlarım var .Şöyle güzelbir gitar alıp bridge tarafına emg 81neck tarafınada çok güzel çığlık gibi sololar alabileceğim bir manyetik tavsiyesi istiyorum sizden yardımcı olabilirseniz sevinirim .SAYGILAR...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
solo için en iyi humbucker manyetiği
Collapse
X
-
burakgk isimli üyeden alıntı Mesajı gösterYüksek distortion tonları kullanıyorsan Seymour Duncan - Alternative 8 SH-15 **** Seymour Duncan - Blackouts AHB-3 Alternatif olarak Seymour Duncan - Pearly Gates SHPG1 kullanabilirsin.
Pearly Gates mi?? Hayır hayır asla.
Yorum
-
Yunus abi ben şunu diyordum zaten bridge manyetik olarak emg 81 takıcam.Ben çok iyi bir solo manyetiği arıyorum çığlık gibi sololar alabileceğim her soloya gidebilecek bir humbucker.Bu arada alacağım gitar da B.c rich dark arts abi amerikan mış bu gitar ojinal floyd rose 24perde buna takıcam hem ritimleri iyi olsun hemde soloları iyi olsun abi metin türkcanın gitarı da bridge manyetiği emg neck te single cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar.Son güncelleyen statıc_x; 09-08-2010, 10:31.
Yorum
-
alternatif olarak önerdim...paran varsa s.d alternative 8 sh 15 al derimynx isimli üyeden alıntı Mesajı gösterPearly Gates mi?? Hayır hayır asla.
Yorum
-
Ama abi şimdi şöyle bir şey var alacağım 2.gitarım olacak b.c rich.Emg setler ritim için kullanılıyor diye biliyorum yanlış biliyorsam affola.Bir gitarın en sert pozisyonu bridge pozisyonu olduğu için bridge olarak 81 manyetik tercih ettim neck olarak da sağlam sololar alabileceğim bir manyetik önermenizi istedim .Eğer derseniz ki 81'in yanına 85 veya 60 tam aradığın manyetik onada uyarım abi sonuçta sizde bayağı tecrübeli siniz bu konuda .Benim böyle bir işe kalkışmamın sebebi de hem ritim hem de solo çalmak istemem.Her soloya gidecek bi manyetik arıyorum ama çoğu çığlık gibi olacak İNŞALLAH
.Ha unutmadan gitarın ağacı maun .Saygılarımla...
Son güncelleyen statıc_x; 09-08-2010, 20:56.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum